50-мм об'єктив із низькодисперсного ED скла, магнієвий міцний та легкий корпус, ергономіка конструкції продумана до дрібниць і при цьому найконкурентніша ціна на ринку – ось головні, але не єдині переваги підзорної труби Hawke Endurance ED 13-39x50/45 WP. Конструкція труби повністю герметична та заповнена азотом, не допускає проникнення вологи та збирання конденсату. На всі оптичні поверхні нанесено багатошарове покриття, що просвітлює, що є стандартом для труб в даному класі. Призми ж мають спеціальне високоефективне діелектричне покриття, що притаманне лише оптичним приладам вищого класу. Ця підзорна труба не підведе на полюванні, порадує бердвочерів, любителів спостереження природних пейзажів, а також буде незамінною у тирі та на стрільбах.

Двошвидкісний фокусер (мікро/макро) гарантує гранично чітке налаштування на ціль. Окуляр має два гумові кільця з профільною накаткою. Одне відповідає за зміну збільшення, тоді як поворот другого кільця дозволяє зняти окуляр.

Як і належить професійній оптиці, окуляр у підзорних труб Hawke Endurance ED знімний та змінний. За бажанням можна придбати додатковий ширококутний окуляр із постійною кратністю. Завдяки спеціальному адаптеру для поєднання фотокамери Ваша труба перетворюється на потужний високоякісний об'єктив.

Окулярний вузол Hawke Endurance ED розташований під кутом 45º по відношенню до поздовжньої осі труби - це дуже зручно для спостережень у положенні лежачи та з настільних штативів. Корпус повертається навколо осі, встановлюється під будь-яким кутом і фіксується в кільці з роз'ємом для кріплення штатива. З цікавих рішень можна відзначити чіткі фіксовані положення труби при повороті навколо осі в точках 0, 45 і 90. Висувна сонцезахисна бленда захищає об'єктив від сонячних відблисків і від опадів. На захисній бленді знаходиться спеціальна цілік для попереднього наведення труби на ціль. Монтажна база труби адаптована під стандартне кріплення фотоштативу, тому пошук необхідної опори для спостереження - не проблема.

У комплекті з трубою поставляється міцний нейлоновий чохол, що не промокає, з м'якою внутрішньою підкладкою. Даний чохол розроблений спеціально для використання в похідних умовах, що дозволяє захистити трубу від ударів, пилу, бруду, опадів та проводити спостереження, не знімаючи чохла. Для цього передбачені відкидні частини з боку об'єктиву та окуляра, верхній доступ до фокусера, бічна блискавка та зручний ремінь на карабінах.

Бренд Hawke
Вес 830 г
Вес в упаковке 1,605 кг
Габариты упаковки 305 х 145 х 110 мм
Гарантия 10 лет
Диаметр выходного зрачка 3,8 - 1,3 мм
Диаметр объектива 50 мм
Дополнительные характеристики Защитная бленда: препятствует попаданию дождевых капель и солнечных бликов на объектив Корпус: магниевый сплав Возможность установки на стандартный фотоштатив
Заполнение газом Есть
Защита Влагозащищенные Газонаполненные Ударостойкие
Комплектация Подзорная труба Нейлоновый полевой защитный чехол Съемный окуляр Защитные крышки окуляра и объектива Дополнительные защитные крышки для съемного окуляра и трубы Салфетка для протирки оптики
Кратность приближения 13х - 39x
Линзы ED линзы из стекла со сверхнизкой дисперсией и полным многослойным просветлением (FMC)
Минимальная дистанция фокусировки 2.5 м
Относительная яркость 14.44 - 1.69
Поле зрения на 1000 м 57 - 30 м
Призмы BAK4
Размеры 270 мм
Страна регистрации бренда Великобритания
Страна-производитель товара Китай
Тип призмы Porro
Фактор сумерек 25.5 - 44.2

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
   Плохо           Хорошо

Подзорная труба Hawke Endurance ED 13-39x50/45 WP (56193) (929050)

  • Производители Hawke
  • Код Товара:21959-39
  • Наличие:Нет в наличии
  • 21660грн.

  • Без НДС:21660грн.