Усі ми любимо відпочинок на свіжому повітрі,  проте більш за все запам’ятовується відпочинок саме з ночівлею. Ми раді представити намети від ТМ Ranger, які обов’язково стануть надійними помічниками з питань активного відпочинку.  Намет Ranger Yellowstone 3–  дана модель розрахована на 3-х дорослих осіб.  Завдяки свої простоті складання, із установкою справиться навіть новачок.
Намет складається з одного шару, Ви будете почувати себе захищено від дощу, та нагріванню на сонці.  Для виготовлення намету Ranger Yellowstone 3 ми використали високоякісну та надміцну тканину поліестер 190Т. Яка за своїми характеристиками більш легка та міцна, а завдяки тому що майже не розтягується при потраплянні води  і не псується від ультрафіолетових променів, тому строк експлуатації подовжується.
Намету додатково оснащений повітрянним клапаном з москітною сіткою в горі. Вхід спального відділення продубльований москітною сіткою, є можливість обрати чи закрити повністю тканиною, або відстебнути та лишити тільки москітну сітку, щоб не було так спекотно. В середині є карман для розміщення різноманітних дрібниць, вгорі- гачок для підвішування ліхтаря.
Аби полегшити процес складання по краях намету розташовані пластикові вставками у які фіксуються дуги, що запобігає несподіваному вислизанню.
Зовнішній шар намету має поліуретанове просочення, що в свою чергу підвищує коефіцієнт водонепроникненості намету, усі шви проклеєні.
Водостікість намету 1200 мм водяного стовпця.
Для додатково натягу намету, в комплекі йдуть мотузки та кілочки.
Каркас намету виготовлен зі скловолокна товщиною 7 мм.
Намет Ranger Yellowstone 3 має тамбур який втсановлюється на дуги, та додатково розтягується за допомогою мотузок, має вигляд хатинки. В тамбурі зручно розташувати речі і вони будуть надійно захищені від негоди та зробить Ваш відпочинок ще більш комфорнішим. Тамбур додатково оснащений прозорими віконцями, завдяки чому буде потрапляти більше світла в середеину. За необхідності тамбур можна прибрати. Намет має приємний вигляд та виконаний у світлих кольорах і буде дуже гармонійно виглядати на природі.
Комплектація: намет зовнішній та внутрішній тенти, 3 дуги, кілочки, мотузки, чохол.

Характеристики:
каркас: скловолокно товщиною 7 мм, сталь;
тканина: поліестер 190Т;
колір: синій;
вологостійкість: 1200 мм;
розмір в розкладеному вигляді:130х90х210х210 см (ВхГхШ);
розмір внутрішній :130х183х185 см (ВхГхШ);
розмір в складеному вигляді: 19х16х67 см (ВхГхШ);
вага: 6,4 кг.

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
   Плохо           Хорошо

Намет Ranger Yellowstone 3 (Арт. RA 6626)

  • Производители Ranger
  • Код Товара:13451-27
  • Наличие:В наличии
  • 1799грн.

  • Без НДС:1799грн.