Найбільша і оригінальна модель, для великої компанії і з максимальним навантаженням. Полюблаєте відпочивати з комфортом, тоді гойдалки з навісом і москітною сіткою Mokko – це відмінне рішення для Вашого саду. Покататися на свіжому повітрі або просто полежати, люблять і діти і дорослі. Надійна конструкція розрахована на великі навантаження, так що сидіти на затишному дивані-гойдалки зможуть п’ять дорослих або ціла орава дітей.
Перевага моделі полягає в тому, що Ви легко можете зробити з сидячого положення-лежаче, варто тільки відкинути спинку. Гойдалка перетворюється в повноцінне ліжко і можна спати на відкритому повітрі.
Навіс захистить від сонця в спекотний день і врятує під час дощу. Москітна сітка яка закривається з усіх боків, створює враження закритої альтанки. Ви можете усамітнитися і в літню пору ночувати прямо під відкритим небом не боячись, що комахи потурбують.
Каркас гойдалки Mokko виконаний з товстих сталевих труб. Основою сидіння є пружинний блок, який зроблений методом плетіння металевого дроту, що забезпечує надійність і зручність при сидінні. Наповнювач сидіння-поролон, 80 мм, захистить від зіткнення з металом, будете почувати себе комфортно і м’яко. Додатково в комплекті йдуть 4 подушки, та м’які накидки на підлокітники у вигляді подушок.
За необхідності всю тканину гойдалки Mokko можна зняти і випрати.Завдяки легкості конструкції, гойдалки можна переставляти по ділянці в різні місця за бажанням. Садові гойдалки стають улюбленим місцем повноцінного відпочинку та приємного проведення часу на свіжому повітрі.
Характеристика:
– матеріал: поліестер з наповнювачем;
– колір коричневий;
– каркас: сталь, труби діаметром 16-60 мм;
– розмір в розкладеному вигляді: 188х230х150 см (ВхДхШ);
– розмір в упакованому вигляді: 227 * 90 * 42см (ВхДхШ);
– розмір сидіння: 53,5 / 107х181 см (ГхШ);
– висота спинки: від сидіння 51 см;
– вага: 79.5 кг;
– навантаження: 350 кг.

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
   Плохо           Хорошо

Качели Ranger «Mokko» (Арт. RA 7721)

  • Производители Ranger
  • Код Товара:13417-27
  • Наличие:Нет в наличии
  • 14999грн.

  • Без НДС:14999грн.